logo-tyrsdayBen jij sportgek en denk jij ‘outside-the-box’? Dan kan jij mogelijk bij ons aan de slag!

Týrsday
Sportcontentbureau Týrsday verzorgt online communicatie voor de top van de Nederlandse sportwereld. Marianne Vos, Churandy Martina en sponsoren als Rabobank en Aegon maken allemaal gebruik van onze diensten. Ze worden begeleid in het online neerzetten van hun merk met onder andere een op maat gemaakte website en bijbehorende content. Een van onze lopende projecten is Uniek Sporten. Dat is een initiatief om mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. In de regio Arnhem/Nijmegen maken we wekelijks nieuwsverhalen en portretten over dit onderwerp. Zie jij het zitten om bij ons aan de slag te gaan?

De werkzaamheden: Wij zoeken een journalist met een passie voor sport, het liefst uit de omgeving Arnhem/Nijmegen en in het bezit van een laptop. Er wordt een zekere mate van zelfstandigheid en ondernemerschap verwacht. Creatieve input wordt zeer gewaardeerd.

Voor Uniek Sporten wordt er elke week een verhaal gemaakt worden over een initiatief in de regio Arnhem/Nijmegen. De journalist ontvangt elke week een call sheet met een duidelijke briefing. Soms gaat het interview per telefoon, maar vaak vindt het gesprek plaats op locatie. Het stuk wordt aangeleverd per mail met bijbehorende (eigen gemaakte) foto’s. Wekelijks is de journalist drie uur voor Týrsday bezig. Dit kunnen in overleg meer uren worden.

Wij bieden
– Vergoeding. 
- Je maakt onderdeel uit van een team dat nationale en internationale connecties bezit in de sportwereld.
- Týrsday heeft nationaal en internationaal een uitgebreid netwerk in de sportwereld.
- Bij een goede samenwerking kan de journalist ook na de ‘Freelance-periode’ bij Týrsday aan de slag en mogelijk zelfs interviews afnemen met olympische atleten!

Sollicitatieprocedure

Stuur zo snel mogelijk een CV en motivatiebrief naar malou@tyrsday.com

Týrsday 
Amstel 51
1018 EJ Amsterdam
www.tyrsday.com