savoHeb je naast je studie of naast het zoeken naar werk nog tijd om een dag of twee per week in de praktijk verder te leren? Wil je je aansluiten bij het maken van een tweewekelijks internetprogramma? Of wil je liever, al dan niet samen met een studiegenoot, een nieuw programma ontwikkelen?

Wij kunnen je de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen en jou ideeën te ontwikkelen. Vooralsnog hebben wij hier (nog) geen geld voor, maar wij zijn in gesprek met fondsen en op zoek naar sponsors.

Wij bieden aan: Food & drinks tijdens werkuren en € 350 aan vergoeding.

We hebben meerdere mogelijkheden, voor:

1. Een (eind)redacteur die zich aansluit bij het huidige programma ‘SaVo presenteert…
  2. Een redacteur die zelfstandig de studioprogramma’s wil oppakken.
  3. Eén of twee redacteuren die een nieuw jongerenprogramma gaan opzetten. Wij hebben hier al ideeën over maar staan open voor die van jou/jullie. Het moet een programma worden dat weinig productionele inzet behoeft. 4-5 minuten lang, eens per twee weken. Eerste uitzending in oktober.
  4. Mensen met een video-gerelateerde opleiding kunnen zich ook melden. Regisseurs, promomakers, cameramensen etc.. In overleg kunnen we dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
  5. Iemand die ons kan ondersteunen op het gebied van communicatie. Sponsors aanschrijven, achterban informeren, content schrijven of redigeren voor de website of de FB-pagina.

Over SaVo: Stichting SaVo is een maatschappelijk actieve organisatie met ANBI status die zich inzet om taboes bespreekbaar te maken. Hiertoe hebben we de afgelopen twee jaar een tweewekelijks televisieprogramma gemaakt bij Salto TV. Nu hebben we een volgende stap gezet en maken we in eigen beheer online televisieprogramma’s. De nieuwe site waarop deze programma’s zullen worden uitgezonden, is nog in ontwikkeling en zal eind september opgeleverd worden. Voor deze programma’s zijn we op zoek naar redacteuren om ons team te versterken.

We maken 5 series over uiteenlopende, maar zware onderwerpen. De rode draad in het verhaal is dat het taboe-gerelateerde onderwerpen betreffen. Na afloop van één serie (5 afleveringen), wordt er een talkshow in de studio opgenomen. Daarnaast willen we een jongerenprogramma gaan maken over dezelfde onderwerpen. Vanwege de zwaarte van de onderwerpen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen studerend of afgestudeerd aan een HBO-opleiding in de journalistiek.