bduOnze ambitie

Wij hebben de ambitie om meer Driebergs nieuws te brengen dan we nu doen en zijn om die reden op zoek naar nieuwe verslaggevers op freelance basis. Van Sparrendaal tot Sparrenarren. Van een onderwijzer die na 40 jaar met pensioen gaat tot de leegstand op de Traaij. Ben je nieuwsgierig naar alles wat leeft en speelt in Driebergen? En vind je het leuk om de rest van Driebergen daar ook over te informeren? Dan komen wij graag met je in contact!

Wie zoeken wij?
Als verslaggever bereid je onderwerpen voor, je neemt interviews af, maakt zelf foto’s en schrijft de artikelen voor de krant. De hoeveelheid artikelen die je per week kunt maken is in overleg te bepalen. Kennis van het dorp, de bereidheid om te investeren in het bouwen en onderhouden van een lokaal netwerk en dat je betrokken bent bij Driebergen is belangrijker dan een journalistieke opleiding. Schrijfvaardigheid op niveau strekt uiteraard wel tot aanbeveling. Verder ben je zelfstandig en initiatiefrijk. En natuurlijk heb je een neus voor het lokale nieuws.

Wat bieden wij?
Naast een financiële vergoeding die je voor je werk krijgt, maak je als BDU-freelancer gebruik van vele extra’s: Gratis trainingen op het gebied van verslaggeving; Aanbiedingen met leuke kortingen voor bijvoorbeeld een dierentuin; Volop kansen om je eigen netwerk uit te breiden, onder meer door de jaarlijkse bijeenkomst met freelancers die BDUmedia organiseert.

Enthousiast geworden?
Mail dan je motivatie naar contentmanager Daan Bleuel, d.bleuel@bdu.nl of neem bij vragen eerst contact op met Daan: 06-53 556 683.