poko_bouwsteenBen jij student en wil je bouwen aan je professionele netwerk? Wil je leren hoe je draagvlak en impact kan creëren voor een project en ondertussen je sociale media vaardigheden inzetten? Wij hebben een leuke opdracht voor jou!

De opdracht: Het breed onder de aandacht brengen van het onderzoeksproject  POKO (participatief ontwerpen voor kinderoncologie) van de HU. Het project is een van de tien genomineerden voor de RAAK-award en is van jou afhankelijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen voor de publieksprijs van de RAAK-award.  Belangrijk dus! Jij doet van 23 september tot en met 29 november via social media (vooral via Facebook) verslag van het project en je verzint een manier om het onderzoeksproject breed onder de aandacht te brengen en stemmen te krijgen. Het eindevent van het project POKO op dinsdagmiddag 1 november is een mooie gelegenheid om materiaal te verzamelen.

Daarnaast vragen we je woensdag 30 november aanwezig te zijn als reporter bij het SIA-congres in de Fokker Terminal in Den Haag. Je doet die dag verslag van dit congres en maakt deel uit van de social media redactie.

Regieorgaan SIA (http://www.regieorgaan-sia.nl/) financiert en stimuleert onderzoek van hogescholen en reikt elk jaar de RAAK-award uit, dé prijs voor praktijkgericht onderzoek van hogescholen.

Wat bieden wij? Regieorgaan SIA biedt je een training ‘sociale media en impact’, gegeven door het gerenommeerde bureau ‘LiveOnlineEvents’:  http://live-online-events.com/, jouw goede prestaties worden beloond met een aanbeveling op je LinkedIn profiel. Deze training vindt plaats woensdag 5 oktober van 15.00-17.30 in Utrecht. Daarnaast krijgen alle reporters een onkostenvergoeding van 50 euro.

Wat vragen we? Enthousiasme studenten die hun netwerk  willen uitbreiden en ervaring willen op willen doen in het werkveld. De tijdsinvestering is ongeveer 2,5 dag. Een dag op het congres, een dag ten behoeve van het project (het eindevent van POKO) en een middag een training.

Aanmelden? Neem contact op met de projectleider van POKO, Marieke Zielhuis.

Email: marieke.zielhuis@hu.nl   Telefoon: 06- 44 50 57 43