imagesImpact maken en geld verdienen: sociaal ondernemerschap heeft de toekomst. De Amsterdamse organisatie SocialStart biedt jonge mensen, door middel van een traineeship, de kans om zelf  sociaal te gaan ondernemen.

Vanwege de groeiende interesse in deze sector maakt SocialStart nu een printed magazine over maatschappelijke organisaties, trainees en sociaal ondernemen: doe jij mee?

Wat willen wij doen?

In samenwerking met het magazine over sociaal ondernemen in Nederland so/creatie maken wij de komende maanden een interessant en prikkelend magazine voor SocialStart over sociaal ondernemen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een aantal gedreven freelancers (redacteuren en of fotografen) die samen met ons dit tijdschrift willen gaan maken. Als redacteur schrijf je portretten, houd je interviews met trainees en ga je zelf langs sociale ondernemingen in Amsterdam om inspirerende verhalen te schrijven. Als fotograaf maak je prachtige (bijpassende) magazine portretfoto’s voor deze uitgave. Affiniteit met persoonlijke verhalen,  start-ups en sociaal ondernemen is zeker mooi meegenomen.

Het magazine

Het magazine zal circa 30/35 pagina’s bevatten waarin we meer dan 12 spreads met verhalen willen maken (400-500 woorden per verhaal). Eind oktober hopen we dan alle verhalen af te hebben zodat het magazine eind november geprint en verspreidt kan worden.

Wat bieden wij jou?

Als freelancer ga je zelf op pad (in en rondom Amsterdam) om de interviews, verhalen of foto’s te maken. Je kan deze vervolgens vanuit je eigen huis, werkplek of school uit werken. Naast een goede ervaring bieden wij jou een mooie financiële vergoeding en worden al je gemaakte reiskosten vergoed.

Interesse?

Klinkt dit goed? Neem dan contact met mij op!

Naam: Jasper Kars

E-mailadres: jasper@socreatie.nl

Telefoon: 06-81470275