images (1)

Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur, is op zoek naar een coördinator voor de website voor zo’n vijf uur per week. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het dagelijks vullen van Staantribune.nl.

Je zet artikelen uit bij redacteuren en fotografen, redigeert deze en plaatst ze vervolgens op de website. Je kunt zelf ook artikelen schrijven indien je een goed idee hebt. De berichten op de website deel je ook op social media.

Wie zoeken we?
Iemand die heel goed zelfstandig kan werken, handig is met social media en ‘tools’ en vooral bezeten is van voetbal en alles eromheen. Grafisch onderlegd is een pre, net als ervaring met het maken en/of bewerken van videocontent.

Er staat een financiële vergoeding tegenover.Indien de samenwerking
bevalt, kun je ook artikelen schrijven voor het papieren magazine.

Mail je CV, korte motivatie en enige voorbeeldartikelen naar info@staantribune.nl.