logo-FF-mes-en-vork-trans
Voor de website www.fodmapfoodies.nl (een online gezondheid platform) zoeken wij een student die de eindredactie van een aantal e-books op zich kan nemen. Het gaat om een aantal e-books met recepten en informatie en een handleiding voor diëtisten, over een dieet voor mensen met darmklachten (het FODMAP dieet). Enige kennis van gezondheid is niet noodzakelijk maar daarom wel een pre. De handleiding is een uitgebreide handleiding van meer dan 200 pagina’s. Daarnaast zoeken we iemand die de tekst op de website kan controleren op spelling en grammatica. Eventueel zou dit ook kunnen worden onderverdeeld in aparte opdrachten (e-books, handleiding en website).
Er staat een vergoeding tegenover
Ben jij de aangewezen persoon voor ons? Laat het ons weten via info@fodmapfoodies.nl!