Snippet

Snippet Media is een jonge online uitgeverij, waar een handvol mensen werkt aan succesvolle online magazines als me-to-we.nl, mynd.nu en dailyapple.nu. In september lanceren we een nieuwe titel en er worden elke dag nieuwe plannen gemaakt. Niet alleen voor online-magazines, maar ook voor boeken, tv-series en festivals. The sky is the limit

 

 

Wij zijn op zoek naar

  • een beeldredacteur: je kunt doelgroepdenken, weet waar je de mooiste beelden kunt vinden (we hebben natuurlijk ook een beeldbank), hebt een originele kijk op beeld en weet ook hoe je het kunt bewerken
  • een video-redacteur: je doet niets liever dan filmpjes maken en editen (in dit geval voor het youtube-kanaal van metowe) en bruist van de ideeën.

Beide functies zijn op freelance-basis, 2 dagen per week, tussen september en december 2016, tegen een vergoeding van ca. 200 euro (als je al veel ervaring hebt, is er onderhandelingsruimte)

Interesse? Mail dan op korte termijn naar Femke Sterken (mede-eigenaar): femke@me-to-we.nl

Snippet Media

Bloemgracht 105-hs