Afbeelding1Duurzame Week Utrecht vindt plaats van 4-10 oktober 2016. Tijdens de Duurzame Week kunnen bedrijven en inwoners van Utrecht elkaar door de hele stad ontmoeten tijdens verschillende duurzame initiatieven en evenementen. Te denken valt aan evenementen, workshops, lezingen, open dagen en acties. Het is een week van kennismaking, kennisdeling en bewustwording op het gebied van de thema’s: bewust consumeren, opwekking van groene energie en bewust gebruik van energie en water, meer groene ruimte en schonere lucht.

Voor de organisatie van de Duurzame Week 2016 zijn wij nu al op zoek naar meerdere enthousiaste vrijwilligers voor ondersteuning in de communicatie. Je werkt samen in een team. Er is veel ruimte voor eigen invulling en creativiteit. Er is ook op dit moment al veel werk te doen.

Functie-inhoud

Social media: Het actueel houden van onze pagina’s op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube en eventueel het starten van een Instagram account;

Communicatie naar meerdere doelgroepen: Het schrijven van blogs, persberichten en nieuwsbrieven;

Website: Laatste nieuws plaatsen, informatie partners en programma bijhouden, schrijven van webteksten en SEO-teksten;

Film: In aanloop naar de Duurzame Week deelnemende bedrijven portretteren in 60 seconds of fame dat wordt vertoond op de website en social media; Activiteiten tijdens de Duurzame Week vastleggen;

Overige: Benadering van potentiële partners voor het organiseren van evenementen tijdens de Duurzame Week, benaderen van potentiële sponsors en geldverstrekkers, beantwoorden inkomende vragen en verzoeken.

Wij bieden

– De mogelijkheid tot deelname in een maatschappelijk relevante en enthousiaste organisatie;

– Een interessant netwerk;

– Gratis koffie, thee en lunch tijdens je werkuren.

Wij vragen

– Veel enthousiasme en een actieve, zelfstandige instelling;

– Affiniteit met de doelstellingen van de Stichting.

Uren in overleg, minimaal 2 uur per week.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Margit Végh 06-10852975 / margit@duurzameweek.nl

Kijk ook op de website http://duurzameweek.nl