CPI

CPI ondersteunt bestuurders en hun organisaties bij good governance, risicomanagement en finance. Met andere woorden: we adviseren en begeleiden de topmensen van nationale en internationale bedrijven. In het kader van ‘Board evaluations’ – een belangrijk onderdeel van onze business – zijn wij op zoek naar een getalenteerde student die daar een scherpe cartoon over kan maken.

Klinkt goed, maar wat betekent dit in de praktijk?

Jouw cartoon zal gebruikt worden voor commerciële doeleinden, zoals advertenties (o.a. in Het Financieele Dagblad en vakbladen), onze website, social media, etc. De tijdsspanne van dit korte project betreft 2 à 3 weken. Vanzelfsprekend zijn wij bereid om een redelijke vergoeding te betalen.

En wat verwachten jullie van mij?

  • Uitstekende schrijf- en tekenvaardigheden
  • Creatief inzicht en humor
  • Inlevingsvermogen in de business en onze klanten

Interesse of meer weten? Neem dan contact op met Marlou Dingen via 088 10 10 200 of stuur een e-mail naar mdingen@meetcpi.com. We komen graag met je in contact! Check ook www.meetcpi.com voor meer informatie.