slider_miss_legal_1104x621-1-640x360

1. Oproep Studenten ContentToday (www.contenttoday.nl) zoekt 4 studenten (m/v) die twaalf weken lang een kijkje achter de schermen willen geven van hun alles behalve saaie studentenleven. We zijn op zoek naar uitgesproken jongens en meiden die een HBO/WO studie volgen en er lekker op los Instagrammen en stiekem (lichtelijk) social media of smartphone verslaafd zijn. Kun jij ijzersterke blogposts maken? Of maak je graag filmpjes? Meld je vandaag nog aan bij ContentToday op info@contenttoday.nl

2. Online video/animator gezocht!!
We zoeken…
Een student die ons komt helpen met de productie (filmen, editen, vormgeven, animeren) van online video’s en het uitbouwen van YouTube kanalen.

Functieomschrijving:
ContentToday is per direct op zoek naar stagiair(e)s online video. Lijkt het jou leuk om werkervaring op te doen bij een creatief contentmarketing bureau en kent YouTube geen geheimen voor jou? Als online videostagiair(e)/ animator help je met de productie van online video’s. Ben je een beelddenker, harde werker en erg creatief? Dan maken we graag kennis met jou!
Werkzaamheden: vormgeven, animeren, filmen, editing, redactie en productie
Functie-eisen:
• Zelf een YouTuber of ervaring met vloggers is een pré
• Al enige ervaring met filmen is een must
• Ervaring met adobe premiere is een pré
• Ervaring met adobe photoshop is een pré
• Ervaring met adobe after effects is een pré

Enthousiast? Mail naar info@contenttoday.nl
Neem een kijkje op: www.contenttoday.nl

Op beide plekken bieden we een maandelijkse vergoeding.