motoshareAls blogger ben je bij MotoShare de drijvende kracht achter een levendige community op ons platform.

 Motoshare is een innovatieve start-up in de deeleconomie, dat er naar streeft om de motor branche radicaal te veranderen met een peer-to-peer motordeelplatform. Op het platform wordt het mogelijk om op een makkelijke & veilige manier van elkaars motor te genieten doormiddel van verhuur of tijdelijke ruil. Het concept is vergelijkbaar met Airbnb of SnappCar, echter is onze insteek voor motoren anders. Bij MotoShare staat de ‘fun’ factor centraal. Zo richten wij functioneel het platform heel gebruiksvriendelijk in en streven ernaar om een community te ontwikkelen met evenementen en een hoogstaand online magizine.

In het online magazine gaan we de vele avonturen van motorrijders vertellen, denk aan: wereldreizen, custom bouwprojecten, verslag van evenementen etc.

Als blog manager zul je interessante mensen uit de motorwereld moeten benaderen voor een interview of reportage. We verwachten dat je zelf met creatieve ideeën komt en zelfstandig te werk gaat, daarmee krijg je veel vrijheid om jou verhaal te schrijven. Geen SEO targets, oprechte verhalen!

·     Tijdsbestek: ~12 uur per week

·     Vergoeding: 400,- per maand

·     Periode: z.s.m.

Bij interesse graag een korte motivatie mailen naar thomas.jacobs@motoshare.nl en een link naar je LinkedIn profiel toevoegen.

Zie voor meer informatie over MotoShare onze facebook: https://www.facebook.com/MotoShareNL.