GoGido-logo-RGB-1000px

Ben jij een redacteur die het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan een start-up? Wil je ervaring opdoen in een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor je eigen inbreng? Gogido heeft een mooie opdracht voor je.

Begin november lanceert Gogido de eerste internetvergelijker voor taxi’s. Gogido is de positieve tegenhanger van UBER. Wij vergelijken het aanbod van taxibedrijven. We maken de markt transparanter. Taxibedrijven kunnen hun bedrijf presenteren op onze site. Niet alleen hun prijs, maar ook hun kwaliteit. Geven ze extra service? Een krant in de taxi, of een flesje water, is het een familiebedrijf, hoeveel auto’s hebben ze en hoe ziet het bedrijf eruit? De klant kan dit vergelijken, kiezen en boeken bij Gogido. Na de reis geven ze een waardering.

Van alle taxibedrijven (meer dan 125)  die wij presenteren, willen we een goede bedrijfsbeschrijving met  mooie foto’s. Een aantal van deze beschrijving kan mogelijk via deskresearch, voor andere moet je op pad en de bedrijven bezoeken. Gezien de hoeveelheid werk hebben we plaats voor meerdere personen. Kan je naast het schrijven van content ook goed overweg met een fotocamera, dan is dat voor ons een mooie combinatie. Maar reageer ook als je één van beide wilt doen.

Ons team bestaat uit 5 personen, waaronder een stagiair van de TU-Delft. We zijn gevestigd in Amersfoort. Je kan direct beginnen. We vergoeden je reiskosten als je op bedrijfsbezoek gaat en we hebben een klein budget voor de vergoeding van stagiairs.

We zijn overigens ook nog op zoek naar bloggers voor onze site.

Contactpersoon, Paul Pietersen 06-5494 2361, paul@gogido.com

 www.gogido.com

Gotrida B.V. |  Arnhemseweg 2, 3de verdieping (vanaf 1 november) |  3817CH AMERSFOOR