Freelance (eind)redacteuren en fotografen gezocht voor online initiatief op het gebied van spiritualiteit en innerlijk bewustzijn.

Heb je interesse in spiritualiteit, maar sta je met beide benen ferm op de grond? Kun je yin van yang onderscheiden, weet je dat Qi Gong geen gerecht bij de afhaalchinees is en denk je bij yoga niet meteen aan geitenharensokken? Dan is een opdracht bij de nationale INagenda.nl misschien iets voor jou.

Wat is INagenda.nl?

De INagenda.nl is een online initiatief dat binnen het thema spiritualiteit en innerlijk bewustzijn een agenda- en magazinefunctie samenbrengt. Een landelijke site die zich niet verliest in spirituele hocus-pocus en een kritische, maar gelijk open houding heeft. Op de site komen niet alleen activiteiten te staan, maar ook een uitgebreid aanbod van journalistieke stukken over bijvoorbeeld yoga, zen, mindfulness, shiatsu en gezonde voeding. Daarnaast publiceren we ook recensies van pas verschenen boeken en hebben we een aantal vaste rubrieken.

Wie zoeken we? Freelancers die het leuk vinden om artikelen te schrijven voor onze website, foto’s te maken of eindredactie te doen. Belangrijk zijn een vlotte pen en interesse in spiritualiteit (bij voorkeur de aardse variant). Fotografen moeten goed zijn in zwart/wit en het daarnaast met name leuk vinden om mensen en/of stills vast te leggen. Bruis je van de ideeën die je graag vertaald wil zien naar het wereldwijd toegankelijke beeldscherm? Meld je dan aan.

Wat bieden we? De mogelijkheid om binnen een flexibel kader je vaardigheden flink te slijpen op verschillend gebieden: (eind)redactie, rubrieken, interviews en recensies. Daarnaast word je begeleid door professionele journalisten en krijg je feedback op je stukken. Als de samenwerking goed verloopt en de site wat gaat opbrengen, behoort betaling in de toekomst ook tot de mogelijkheden.

Contact. Heb je belangstelling? Stuur dan je cv en een korte toelichting naar: info@INagenda.nl t.a.v. Oscarine Vonk.

INagenda, Sumatrakade 1491, 1019 RS  Amsterdam, M: 06 21 443 574 www.INagenda.nl (online vanaf 1 juni) info@INagenda.nl