Doyoureadme-daily-logo-web2

Voor het in 2009 opgerichte blog DOYOUREADME?! (zie www.dyrmdaily.com) ben ik op zoek naar een eindredacteur in spé. Hou jij van kunst, muziek, gadgets en andere (technologische) innovatie en is schrijven erover en het redigeren ervan iets waar je happy van wordt? Dan is DOYOUREADME?! iets voor jou.

De website is er één zonder winstoogmerk en dat betekent dus ook dat ik je alleen eeuwige roem en een plek om je te ontwikkelen kan aanbieden.

Je krijgt de vrijheid om ervaring op te doen en je te ontwikkelen als eindredacteur en blogger. Ik zal optreden als hoofdredacteur om de lijn en de toon van de content te sturen en om te coachen waar nodig.

 Het redigeren van de geschreven content kan gewoon vanaf je vertrouwde (college)bank of lekker thuis. Je krijgt uitleg en inzicht in het (WordPress) CMS van de website en in het proces van het publiceren van goede online content. De artikelen zijn uitsluitend in het Engels geschreven, dus een goede kennis van de Engelse taal is een pré.

Heb je je rode potlood al in de hand en wil je aan de slag?

Stuur dan een mail naar matt@dyrmdaily.com om eens met een kop koffie erbij kennis te maken.

Ps. ik ben ook nog op zoek naar bloggers in het algemeen, zie mijn andere oproep.