hulogo

Trajectum zoekt de komende weken studenten die ons willen helpen het blad en de site te vullen met goede verhalen, filmpjes en foto’s. Kom jij nog een opdrachtgever te kort en heb je nog een paar uur over in je planning voor dit blok, kom ons dan helpen.

Wie zoeken we:

–       Freelancers die ‘s ochtends meevergaderen en in de loop van de dag een reportage/verhaal in tekst en/of beeld, video te maken. Een week (maandag t/m donderdag) zou fijn, maar langer of korter is bespreekbaar.

Freelancers die mee willen helpen vier dating-apps te testen voor onze maandelijkse test in het tijdschrift. Is zo een dag werk!

Freelancers met briljante ideeën voor langere achtergrondverhalen, terugkerende (foto)rubrieken voor op de site en social media. Alles waar we nu nog niet aan denken.

Freelancers die het leuk vinden om voor ons een muziekrecensie te schrijven over een concert in TivoliVredenburg. Deze oproepjes komen langs op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/trajectum Hou die in de gaten voor aankomende concerten en het laatste hogeschoolnieuws.

Pitchen kan via tosca.sel@hu.nl, vragen stellen trouwens ook.

We kunnen je geen geld bieden voor je werkzaamheden, maar wel een boel gezelligheid en koffie uit het goede koffiezetapparaat in de docentenkamer.

Tosca Sel

Redacteur Trajectum @Hogeschool Utrecht HU

Te bereiken via 088 481 6695 of tosca.sel@hu.nl

Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag