geldinzichtStichting Geldinzicht maakt educatieve materialen voor de Nederlandse consument die slimmer om wil gaan met zijn persoonlijke huishoudfinanciën. Naast trainingen en workshops willen we ook een aantal boekjes en dergelijke materialen ontwikkelen die iemand kan gebruiken in het dagelijks leven. Een aantal ideeën ligt op de plank,maar deze moeten verder bedacht en ingevuld worden om daarna ook geschreven te worden. Zie www.geldinzicht.nl

We zoeken iemand die:

  • Zelfstandig kan werken
  • Vanuit de stijl van Geldinzicht conceptueel kan meedenken over de materialen
  • De materialen inhoudelijk kan maken afgestemd op de vorm
  • Afstemt met de vormgever
  • Op korte termijn kan starten
  • Bij goede samenwerking voor langere tijd met ons wil samenwerken

 De vergoeding vindt plaats in overleg.

Geldinzicht werkt vanuit Utrecht. In overleg kunnen de opdrachten deels gedaan worden vanuit huis. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Angelique Overbeek op 06 51047347 of met Josien Verweij op 06 23042394. Je kunt ook mailen op info@geldinzicht.nl