duic

Wat is DUIC?

De Utrechtse Internet Courant, kortweg DUIC, biedt Utrechters hoogwaardige en onafhankelijke berichtgeving over hun stad. DUIC is nu drie jaar oud en in die jaren zijn we uitgegroeid tot een medium met een bereik van 175.000 bezoekers per maand en dat aantal groeit gestaag. Behalve via de website DUIC.nl wordt er ook dagelijkse nieuws verspreid via digitale nieuwsbrieven, Twitter en Facebook. DUIC steunt op een aantal redactionele peilers: nieuws, economie, sport, politiek, cultuur, uitgaan, criminaliteit en wonen.

Wat zoeken wij? Wij zoeken studenten die proactief en zelfstandig voor DUIC aan de slag willen gaan. Zowel schrijvende studenten als fotograferende studenten kunnen bij ons terecht, voor zowel zacht als hard nieuws.

Wat bieden wij? Naast de mogelijkheid om te publiceren op een snel groeiend medium met een groot bereik is werken voor DUIC een leerzame ervaring in de journalistiek. Onder begeleiding van een enthousiaste redactie kan je met veel vrijheid functioneren.

Belangstelling? Neem contact op met hoofdredacteur Michael Kroonbergs (michael@duic.nl)