asegaWij zoeken freelancers voor onder andere onze magazines Z.O.Z. – Zie Oud Zuid, Hello Zuidas, Sportas en het General Counsel Magazine.

In het kort:

Hello Zuidas is een zakelijk magazine over de Zuidas, Z.O.Z. – Zie Oud Zuid is een wijkglossy over Amsterdam Zuid, Sportas is ons tijdschrift over sport en General Counsel Netherlands is een juridisch blad. Het zijn dus allemaal zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor meer informatie over deze tijdschriften kan je terecht op www.hellozuidas.com. www.zieoudzuid.nl, www.sportas-amsterdam.nl, en www.generalcounsel.nl.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken freelance tekstschrijvers die in (de buurt van) Amsterdam wonen en zich betrokken voelen bij de stad. Presentatie en professionaliteit is voor ons zeer belangrijk omdat wij met verschillende opdrachtgevers werken. Het goed kunnen schrijven van artikelen is een must. Daarbij verwachten wij van onze freelancers dat zij altijd heel goed zijn voorbereid.

Wat is ASEGA Media?

Met diverse media, zowel in eigen beheer als voor opdrachtgevers, is ASEGA Media een breed opererende organisatie op het gebied van media. De focus ligt hierbij op publishing, citymarketing, culture, leisure en retail. Offline en online.

Redactie ASEGA Amsterdam
De redactie van ASEGA Amsterdam bevindt zich op de Zuidas, in de UNStudio Tower. Dat is midden in het zakelijke district van Nederland. Alle freelanceklussen zijn hier in de buurt. Ons kantoor is met het OV zeer goed bereikbaar.

 

Contact
Zou jij als freelancer bij ons aan de slag willen en kennis willen maken met ASEGA Media? Stuur dan een email naar Romy Lange: r.lange@asega.nl. “Als wij zien dat een freelancer van toegevoegde waarde is, komt daar een vergoeding tegenover te staan.”