de_baak-logoCreatieve interviewer of CamJo opdracht bij de Baak Centrum voor Leiderschap en Ondernemerschap

Wil je werken voor hét centrum voor Leiderschap en Ondernemerschap in Nederland? Ben je creatief en eigenwijs of zelf een beetje rebels? Dan kun je wellicht aan de slag voor de Baak.

We zijn op zoek naar enthousiaste (camera, online, hardcopy) journalisten. Door de variëteit aan onderwerpen en ons grote netwerk van experts, kun je brede ervaring opdoen of je juist specialiseren. Je zou als Camjo op pad kunnen, een column schrijven, interviews, tekenen, een webinar organiseren met een van onze trainers/docenten of een impressie verzorgen van een opleiding of event zoals dit filmpje bijvoorbeeld.

Tijdsinvestering en vergoeding: de Baak zoekt een student die – wekelijks 4 – 12 uur tijd heeft om deze opdracht vorm te geven. Locatie Noordwijk, Driebergen of gedeeltelijk thuis.

Profiel: Wij zoeken iemand die betrouwbaar, sociaal vaardig en creatief is en zich kan bewegen in onze informele organisatie. Iemand die – naast het journalistieke werk – affiniteit heeft met leren & ontwikkelen, leiderschap en ondernemerschap.

Interesse? Neem contact op met Elke Visser, programmamaker de Baak, 06 416 631 06 en/of stuur een mail met motivatie naar e.visser@debaak.nl