logo honkbalbond

De Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) is op zoek naar studenten journalistiek die mee willen helpen onze ambities te verwezenlijken.

Honkbal en softbal timmeren enorm aan de weg. Het Nederlands honkbalteam werd in 2011 wereldkampioen en haalde vorig jaar de eerste vier bij de World Baseball Classic, het prestigieuze toernooi met de beste landen van de wereld. Internationaal is honkbal de tweede sport van Nederland achter voetbal. En we hebben de ambitie uitgesproken om structureel tot de top drie van de wereld te gaan horen. De Nederlandse softbalsters zijn in 2013  voor de derde keer op rij Europees kampioen geworden en doen komende augustus mee aan het WK in Nederland. Doel is een plek bij de beste vijf. Aan ambities geen gebrek.

We zoeken mensen die ons willen helpen het honkbal en softbal verder op de kaart te zetten. Denk daarbij aan het vervaardigen van kopij en audiovisuele bijdragen voor de website, maar ook aan het beheren van de sociale mediakanalen van de bond. We denken dat we je een mooie werkplek kunnen bieden.

Spreekt dit je aan en heb je iets met sport, neem dan zo snel mogelijk contact op met Ronald van Dam (ronald.van.dam@knbsb.nl of 06-51318125). Je kunt meteen aan de slag!