Heb je affiniteit met televisiejournalistiek en de watersport? Dan zou je aan de slag kunnen voor BotenTV.nl. (www.botentLogo-2v.nl) We zijn op zoek naar enthousiaste televisiejournalisten die het liefst ook een beetje affiniteit hebben met de watersport. BotenTV.nl is een online videoplatform gericht op de varende Nederlander. Door middel van een grote variĆ«teit aan onderwerpen van de items zijn er voor iedere watersporter interessante video’s te vinden. Je zou als Camjo op pad kunnen maar ook als duo is mogelijk. Je zou bijvoorbeeld een impressie van een haven of vaargebied kunnen maken. Ook een verslag van een evenement, een tips & tricks video of andere onderwerpen zijn mogelijk.

Hier kun je een voorbeeld video bekijken: http://botentv.nl/met-een-elektrische-sloep-door-de-leidse-grachten/

Is je interesse gewekt? Stuur een mail naar redactie@botentv.nl of bel met 085 210 01 03