sportraad utrechtDe Sportraad Utrecht is de koepelorganisatie voor alle studentensportverenigingen in Utrecht. Wij zijn er om hun belangen te behartigen en de studentensport te stimuleren. Wij organiseren evenementen voor de studentensporters in Utrecht en sturen Utrechtse teams naar landelijke evenementen zoals de Batavierenrace.

Wij zijn trots dat Utrecht mee doet aan landelijke studentensport evenementen en dat er talrijke sportevenementen zijn in onze stad voor studenten. Alleen ontbreekt er nog leuke verslaggeving hiervan in beeld en op papier. Daarom zoeken wij studenten die kunnen filmen, foto’s maken en artikelen kunnen schrijven over de Sportraad, de (Utrechtse) studentensportwereld en haar evenementen.Ben jij gezellig, houd jij van sport en wil jij de Utrechtse studentensport op kaart zetten?

Meld je dan aan bij de Sportraad Utrecht door te mailen naar evenementen@sportraadutrecht.nl<mailto:evenementen@sportraadutrecht.nl>

Met sportieve groet, Niki Wijnen

Commissaris Evenementen, PR en Sponsoring || Sportraad Utrecht ||

Kamer Sportraad 030- 253 15 88 || Mobiel: 06 – 22 99 50 81 ||evenementen@sportraadutrecht.nl  || nikiwijnen@gmail.com, www.sportraadutrecht.nl