Als er iets belangrijk is in je journalistieke carrière, dan is het wel ervaring op doen en een professioneel cv opbouwen. Wij bieden jou die mogelijkheid. Wie zijn wij? Unito Media is een jong, ambitieus bedrijf bestaande uit Roy van Ingen en Jaap Marcus in samenwerking met Kiki Düren (lifestyleredacteur bij NU.nl). Wij werken onder andere samen met Novum Nieuws en Zoomin TV.

Voor de nieuwe websites Showbizznieuws.nl, Lifestylenieuws.nl, Speelfilmnieuws.nl en Gamenieuws.nl zijn wij op zoek naar jonge schrijvers die het leuk vinden om vanuit huis 3 producties per week te maken. We zijn op zoek naar journalisten die:

– Het leuk vinden om te schrijven, met collega’s te filmen en foto’s te maken bij producties
– Zelf ideeën kunnen pitchen voor producties
– Hun bronnen zorgvuldig checken
– Interviews kunnen afnemen op locatie (of telefonisch)
– Trends kunnen spotten in de stad voor beeldreportages

Omdat we nog in de opbouwfase van de website zitten, is er nog geen financiële vergoeding beschikbaar. Maar we streven ernaar in een korte tijd te groeien en één van Nederlands populairste websites te worden. In dit geval kan er binnen een aanzienlijke periode wèl een budget beschikbaar gesteld komen, waardoor je per productie (of maandelijks) uitbetaald kunt worden. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die dit avontuur met ons willen aangaan.

Wat kunnen wij je bieden:

– Een leuk team met beginnende en professionele journalisten
– Totale vrijheid, omdat je vanuit elke plek kunt werken waar je maar internet hebt!
– Een platform voor je journalistieke producties/ naamsbekendheid
– Werkzaamheden die aansluiten op je studie
– Uitnodigingen voor premières, evenementen en lanceringen
– Eens per maand een (club)meeting
– Trainingen bij Apple en in het gebruik van professionele apparatuur, waaronder HD-camera’s van Canon
– Feedback bij ieder artikel, waardoor je in een korte tijd steeds beter leert schrijven

Lijkt jou het leuk om ons team te komen versterken en om op regelmatige basis een journalistieke bijbaan te hebben?

Neem dan contact met ons op via:

vacature.nl@unitomedia.com     en      020 – 222 3 222