Stichting Sabi zoekt een webredacteur/social media-liefhebber om de digitale kanalen van de stichting nieuw leven in te blazen. In overleg met het bestuur zorg je voor nieuwsupdates en plaats je artikelen, items en interviews op onze Twitter en Facebook, maar houd je ook onze website up-to-date. Tevens zorg je voor een multimediale invulling van al deze kanalen.

Aangezien stichting Sabi haar digitale kanalen nieuw leven wil inblazen, vragen we ook jouw medewerking aan een communicatieplan over het gebruik van deze media. In samenwerking met het bestuur denk je mee over hoe de verschillende kanalen worden ingezet en wat daar op wordt gepubliceerd en in welke vorm. Ook denk je na over hoe het aantal leden, bezoekers of volgers kan worden verhoogd. Je zoekt actief naar manieren om mensen enthousiast te maken voor stichting Sabi via social media.

We zoeken iemand met een proactieve houding, enthousiast, creatief, nieuwsgierig en zelfstandig.

Wat is stichting Sabi?
Stichting Sabi richt zich enerzijds op het vergroten van de toegang tot internet en computers voor jongeren uit het Surinaamse binnenland door in samenwerking met lokale organisaties computerruimtes op te richten. Daarnaast ontwikkelt stichting Sabi momenteel een online coachingstraject waarbij mensen uit Nederland, België en Paramaribo gekoppeld kunnen worden aan jongeren en leerkrachten uit het binnenland om op die manier hun kennis over te kunnen dragen. Ook hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

In het binnenland van Suriname zijn er nog nauwelijks computers aanwezig. De bewoners lopen op dit gebied achter in hun ontwikkeling vergeleken met inwoners van Paramaribo en de rest van de wereld. Als zij wel de beschikking en kennis krijgen over computers en internet, biedt dat vele voordelen, zoals:
• Toegang tot kennis wordt vergroot;
• Vergrote kansen op de arbeidsmarkt;
• Zelfde ontwikkelingskansen als de bewoners uit de stad;
• Communicatie verloopt sneller en effectiever;
• Dienstverlening kan effectiever worden opgezet.

Heb je interesse in deze freelance opdracht of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar: info@stichtingsabi.com