Skip to Content

Freelance

Written on september 13, 2012 at 07:56, by

Dit is de site van het Freelancebureau van de School voor de Journalistiek (Instituut voor de Media) van de Hogeschool van Utrecht. Boven- en onderaan deze pagina staan links met de belangrijkste algemene informatie voor opdrachtgevers. Hieronder staan de opdrachten die bij het bureau binnengekomen zijn, de meest recente eerst. Een lijst met de laatste opdrachten staat in de rechterkolom.

LET OP: DEZE SITE IS VERNIEUWD. VOORTAAN VIND JE ALLE BERICHTEN HIER:
https://svjmedia.nl/freelance/

Project: Dronudes Utrecht

Written on februari 8, 2022 at 09:17, by

Voor het Dronude Utrecht Project zijn wij op zoek naar studenten journalistiek voor het maken van een film ‘the making of’ van ongeveer 10-15 minuten. Het Dronude Utrecht Project is een kunstproject waarbij er dronefoto’s worden gemaakt van groepen naakte modellen voor het SPRING Performing Arts Festival die van 12-22 mei 2022. Zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=Cbkkt1RPPvw&t=8s

Tijd: 1 maart – 12 mei 2022

Opnames tijdens ongeveer 5-10 fotoshoots in Utrecht op zondagochtenden en het monteren van het materiaal tot een documentaire video van ongeveer 10-15 minuten die tijdens SPRING zal worden vertoond bij de foto-expositie in de stadsschouwburg.

Vereisten
Studenten journalistiek die kundig zijn met video-opnames, video-interviews en montage (en afwerking met muziek) en affiniteit hebben met moderne kunst.

Werkperiode
Start 1 maart tot 12 april 2022 (opening SPRING).

Locatie
De opnames en expositie vinden plaats in Utrecht.

Link: Dronudes Utrecht Project
www.dronudes.com

Dronudes Utrecht Project

Floris van den Berg, Tom Durden, Lieke van Herk

Floris van den Berg is de contactpersoon. florisvandenberg@dds.nl 06-52137151

Onkostenvergoeding
Onkostenvergoeding (reiskosten, koffie/thee, lunch etc.)

Projectomschrijving: video ‘the making of’
Zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=Cbkkt1RPPvw&t=8s

Van 12-22 mei 2022 vindt er het jaarlijkse SPRING Performing Arts Festival plaats in Utrecht. Dit jaar is daar een uniek project onderdeel van: het Dronudes Utrecht Project waarbij er in de periode maart-mei verschillende fotoshoots zullen zijn met grote groepen naakte mensen op diverse plaatsen in de openbare ruimte in Utrecht. De foto’s zullen worden tentoongesteld in de Stadsschouwburg Utrecht tijdens SPRING. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die een ‘the making of’ videodocumentaire te maken van 10-15 minuten met een impressie van dit bijzondere project. Wij zoeken daarom 2 tot 4 studenten die als onderdeel van het Dronudes Project Team deze documentaire willen maken. De film zal worden vertoond tijdens de expositie in de Stadschouwburg (en worden gedeeld op sociale media als PR). Deze film zal waarschijnlijk flink wat kijkers trekken en vormt een in het oog springend deel van het Dronudes Utrecht Project.

Dit project is een spannend project met een heel duidelijk einddatum, namelijk het begin van SPRING 0p 12 mei 2022. De fotoshoots vinden plaatsen in maart-april in Utrecht.

Wij zijn op zoek naar studenten journalistiek die dit artistieke project willen documenteren. Je hebt een unieke kans om met deze film (landelijke) media-aandacht te krijgen.

Je kunt je als groepje (2-4 studenten) aanmelden, of alleen (en dan kijken we of uit de aanmeldingen een groepje kunnen samenstellen).

Als je je aanmeldt is toewijding vereist, want het is noodzakelijk dat de film echt af is op 12 mei.

Zet jij Utrecht op de kaart met een wervelende video?

Stuur je reactie naar: Florisvandenberg@dds.nl

We zien ernaar uit met je samen te werken!

Dronudes Utrecht Project Team

Floris van den Berg (coördinator)
Tom Durden
Lieke van Herk

Voorbereiding lijsttrekkersdebat Utrechtse Heuvelrug (TV/radio/stream regio90.nl)

Written on februari 1, 2022 at 10:43, by

Debatteren moet je faciliteren!

Politiek geïnteresseerd, of zelfs actief? Wil je meer doen bij de aankomende gemeenteraadverkiezingen dan stemmen? Werk dan mee aan hét lijsttrekkersdebat van de 8 partijen van de gemeenteraad in de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Overberg, Maarn, Maarsbergen – 50.000 inwoners). Het debat zal gaan over de hoofdthema’s wonen, klimaat en duurzaamheid, gemeenschap en leefomgeving, buurt en bestuur.

Het debat wordt georganiseerd door regionale omroep Regio90. De techniek wordt verzorgd door een professionele partij. Het wordt uitgezonden op regionale TV (via de kabel), en de stream via de site van Regio90 en de gemeente zelf. De gemeente is opdrachtgever.

Aard van het werk: redactie:

 • Analyseren stemwijzer en partijprogramma’s
 • Debatvragen en stellingen voorbereiden voor lijsttrekkers
 • Optie: verwerken van inkomende vragen kijkers

Verwachte hoeveelheid: 4-5 dagen werk verdeeld over 2 weken. Redactiewerk kan thuis of aan de opleiding worden gedaan. Overleg kan per Teams/Zoom worden gedaan; een of twee bezoeken aan de studio in Leersum zijn wel handig.

Het debat vindt plaats op donderdag 10 maart in de raadszaal in Doorn.
Vereiste capaciteiten: goed lezen, inzichtelijk rubriceren en goed formuleren
Werkperiode: week 8 en 9
Uiterste aanmelddatum: 11 februari

Vergoeding per uur op declaratie na oplevering debatredactie, in overleg.

Contactpersoon Guido Pot: guido.pot@regio90.nl

Next level copy voor snelgroeiend innovatiebureau Friday out of the Box uit Utreggg

Written on januari 28, 2022 at 14:03, by

Wij houden van copy. Copy maar dan wel met het koppie geschreven. Correcte spelling is fijn. Maar een goede inhoud is 10x zo belangrijk. En dan gooien we er nog een dikke toef creativiteit bovenop.

Yep. Dat is waar we van zijn.

Wij zoeken jou. Want jij hebt de mentaliteit om de beste te willen worden. We zoeken jou, als jij elke week werk wilt opleveren. En je dit zelf kunt managen.

Hier werk je aan:

 1. Redactie van door ons geschreven concept copy
 2. Klantverhalen op basis van eigen interviews
 3. Webcopy die harten harder doen bonzen

En: al het andere waarvoor mooie woorden, lekkere zinnen en knalgoede alinea’s geschreven moeten worden. Starten? Eergisteren. En eindigen wanneer het af is. Of je onderdeel bent geworden van ons vaste team. Ja, je hoort het goed. Ben je excellent? Dan verdien je met deze opdracht uiteindelijk een vaste baan.

In Utregg.

Je werkt bij de start van de opdracht bij ons in het ‘innovatielab’ in Leidsche Rijn. Check de website: het ziet er vet uit;). Want: we willen dat je goed begrijpt wie we zijn, wat we doen en hoe we communiceren.

Later mag je op afstand. (maar wie vindt dat nog leuk na 2 jaar lockdown)

Check de website www.fridayoutofthebox.nl om een beeld te krijgen van onze coppies.

Vergoeding in overleg. Tuurlijk krijg je betaald. Gratis copy, kan niet goed zijn.

Friday out of the Box B.V.
Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
Contactpersoon: Minke Havelaar. (Head of content), minke@fridayoutofthebox.nl

 

Special Arts zoekt een schrijvende ‘verschillende voelsprieten vis’

Written on januari 24, 2022 at 10:44, by

[]

grootlopers
glunderdoos
verknonkelen
een kapitein op een dromedaris
een verschillende voelsprieten vis
vastwimpelen
verdonkelen
kletterende stembanden
‘doe eens niet zo gek joh!’

Jeroen Pomp

Ben jij nieuwsgierig en heb je een vlotte pen? En vind jij het leuk om je onder te dompelen in de wereld van kunst door mensen met een handicap? Dan willen we jou graag leren kennen!

Wat ga je doen?

Bij Special Arts kun je jouw redactionele en journalistieke vaardigheden ontwikkelen én inzetten voor een inclusievere wereld. Je draagt bij aan mooie projecten, waaronder het project Het Andere Gedicht 2022, een poëzieproject voor mensen met een beperking. Hiervoor schrijf je onder andere blogs, sociale mediaberichten en achtergrondartikelen. Daarnaast ondersteun je bij het maken van filmpjes en draag je bij aan het maken van het Kunstmagazine pArt. Hiermee help je de waarde van bijzondere kunst van mensen met een handicap delen met een breed publiek, professionals, bedrijven en overheid.

Heb je zelf ideeën die jouw cv én Special Arts verrijken? Daar staan we voor open!

Over ons

Special Arts gelooft in de waarde van kunst voor en door mensen met een handicap. Voor de mens, de maatschappij en het bedrijfsleven. Wij stimuleren de kunst- en cultuurparticipatie van mensen met een handicap en het ontwikkelen van hun pure talenten. Daarbij gaat het zowel om beeldende kunst en podiumkunsten (theater, dans en muziek), als om taalkunst.

Kunst van mensen met een handicap kan zeer speciaal zijn. De eigenheid ervan komt voort uit de eigenheid van de maker. Zij hanteren hun eigen regels. Dat blijkt soms uit een fascinatie voor een bepaald onderwerp, door een bijzonder kleurgebruik of een eigenzinnige uiting.

Wat wij bieden

Een inspirerende werkomgeving in Amersfoort, ruimte om jezelf te ontwikkelen en natuurlijk een onkosten- en reisvergoeding. In overleg

Wat wij vragen:

 • Enige ervaring met het schrijven van artikelen;
 • Nieuwsgierigheid naar kunst en cultuur van en voor mensen met een beperking;

Meer over Special Arts
www.specialarts.nl | www.gedichtenlaboratorium.nl | www.specialtheaterroadshow.nl | www.blijgoed.nl

Iets voor jou?

Wil jij jouw wereld verrijken, jezelf ontwikkelen en jouw talenten inzetten voor kunst- en cultuurparticipatie van mensen met een handicap?
Stuur dan een mail naar Tine Veldhuizen, directeur van Special Arts (t.veldhuizen@specialarts.nl).
Er is ruimte voor meerdere studenten.

Heb je nog vragen? Bel 033 4328033 / 06 49922670 en vraag naar Tine.

Meewerken aan website FNV | UTA

Written on januari 20, 2022 at 11:48, by

Over FNV|UTA

Het FNV|UTA project zet zich in voor Uitvoerend, Technisch, en Administratief personeel in de bouw. Ons dynamische team heeft een eigen manier van werken, website en nieuwsbrieven, sociale media, en een eigen vormgeving. We spreken verschillende doelgroepen aan, waaronder Young Professionals en Vrouwen in de Bouw.

We zijn een klein, maar multidisciplinair team, en hebben zelf alle kennis en kunde in huis. Of het nu een item is, of een volledige campagne, van begin tot eind kunnen we het zelf realiseren. De onderwerpen van de content lopen uiteen. Van video-items over een webinar dat we organiseren, tot longreads over digitalisering en innovaties in de bouwsector.

Binnenkort verhuist onze webomgeving over naar een nieuwe webhost. Voor ons een uitgelezen moment om al onze content eens onder de loep te nemen. Een enorme klus! Hiervoor zijn we op zoek naar een student die ons hierin kan ondersteunen. Je gaat artikelen en pagina’s met informatie op de website schrijven en updaten. Ook zoek je bijpassend beeldmateriaal. Eens per week neem je deel aan de redactievergadering van ons team, waar je ook ruimte krijgt om zelf ideeën in te brengen.

Jouw profiel

 • Vlotte pen
 • Flexibel
 • Zelfstandig
 • Goede communicatie
 • Je kunt omgaan met deadlines
 • Enige kennis over de vakbond is een pre 

 

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Er is voldoende ruimte om je eigen ideeën met ons te delen. Je doet ervaring op in de webhosts WordPress en Kentico, en leert hoe het er achter de schermen van een (nieuws)platform aan toe gaat. Er ligt voldoende werk om een flink aantal uren te draaien bij FNV|UTA. Je zult veel ervaring op doen als redacteur en beeldredacteur. Je werkt veelal vanuit huis, maar zult regelmatig met het hele team in contact komen en vergaderen via Teams. En er is een vergoeding beschikbaar!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar Sofie.Bolder@fnv.nl

Bedrijfsgegevens

FNV|UTA

Pegasusweg 200

3067 KX Rotterdam

Socials voor theaterfestival Vuurol

Written on januari 20, 2022 at 11:41, by

Leef en adem jij socials? Ideeën en energie om Theaterfestival Vuurol’s PR in de social media een prikkelender aanzien te geven? Maak deel uit van het gedreven en geïnspireerde vrijwilligersteam wat elk jaar twee edities verrassend theater in de natuur neerzet. Met originele voorstellingen, acts en kunst. Bouw en maak het allemaal mee! Kijk op www.vuurol.nl en bel organisator/ artistiek leider Jeannette Groenewoud: 06-23052720

Historische Vereniging Vlaardingen zoekt kroniekschrijvers

Written on januari 17, 2022 at 10:57, by

Vlaardingen heeft een lange historie. Reeds lang voor het begin van de jaartelling leefden er al mensen in deze streek. In de achtste eeuw is er voor het eerst in geschreven bronnen sprake van Vlaardingen. In 1273 krijgt Vlaardingen stadsrechten. De visserij is voor Vlaardingen tot de Tweede Wereldoorlog de belangrijkste bron van inkomsten geweest. Vlaardingen was eeuwenlang het centrum van de Nederlandse haringvisserij, en dankt daaraan haar bijnaam ‘Haringstad’. De opbouw van en vele panden in het historische stadscentrum herinneren aan dit roemrijke verleden. Na de Tweede Wereldoorlog zijn echter helaas door gebrek aan historisch besef veel waardevolle panden en stadsgezichten verdwenen. Dit was de directe aanleiding voor de oprichting van de Historische Vereniging Vlaardingen op 20 januari 1967. Van meet af aan heeft de HVV zich ingezet voor het behoud van historisch waardevolle gebouwen en tegen de aantasting van de historische opbouw van de stad. Maar zij ziet het ook als een belangrijke taak om de geschiedenis van de stad in woord en beeld vast te leggen.

Ieder jaar geeft de HVV een Historisch Jaarboek uit. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de kronieken van het voorgaande jaar en van 50 jaar daarvoor. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die mee zouden willen werken aan het opstellen van die kronieken. Dat betekent dat je in samenwerking met en in het Stadsarchief Vlaardingen de belangrijkste feiten en gebeurtenissen in Vlaardingen zoals die in de kranten zijn gepubliceerd selecteert en in korte en bondige vorm samenvat. Lijkt het je leuk om mee te werken aan het vastleggen van de geschiedenis van  Vlaardingen, ga je graag accuraat en onpartijdig te werk en heb je van nature een kritische geest, dan is een stageplek bij de Historische Vereniging Vlaardingen misschien wel iets voor jou. Een vergoeding kunnen we helaas niet bieden, maar wel eeuwige roem door de vermelding van je naam als auteur van de kronieken in het Historisch Jaarboek.

Ben je geïnteresseerd  geworden, dan kun je mailen naar: info@hvv-vlaardingen.nl.

Van groot naar klein: over de verhuisstap en het woonideaal van senioren

Written on januari 10, 2022 at 09:13, by

Achtergrond

Schaarste aan woningen zorgt voor een toenemende druk op de woningmarkt. Naast het bouwen van nieuwe woningen zijn andere oplossingen nodig. Het stimuleren van doorstroming van senioren op de woningmarkt kan een deel van de oplossing zijn. De woningen die zij achterlaten, komen hierdoor beschikbaar voor anderen. Dit lost de schaarste niet op, maar draagt wel bij aan een evenwichtigere verdeling. Maar we weten ook dat senioren honkvast zijn. Zij verhuizen niet graag, zijn niet bekend met het woningaanbod, zien financiële nadelen van verhuizen, ze zijn gehecht aan de eigen woning, hun buurt en sociale netwerk.

In 2021-2022 werkt kennis- en netwerkorganisatie Platform31 in het ‘experiment doorstroming van senioren op de woningmarkt’ met gemeenten, corporaties, maatschappelijke initiatieven en marktpartijen aan het versterken van lokale aanpakken hiervoor.
Wij hebben de aanpakken ingedeeld naar vijf interventie-categorieën. Zie de tabel hieronder. Dit is een schema voor beleidsmakers, maar het is zeker nog niet in taal van senioren zelf. Daar willen wij in deze opdracht werk van maken en daar gaat deze klus over.

Persoonlijke verhalen

Een van de onderwerpen waarop we inzoomen in het experiment is de motivatie van senioren om van een grote woning naar een kleine woning te verhuizen. Wat trekt hen aan in de nieuwe woning? Wat deed hen besluiten te verhuizen? En welke ondersteuning konden zij gebruiken in het keuzeproces en bij de verhuizing zelf?

Met deze vragen in de hand interview je 10-12 senioren over hun verhuizing. Als het kan tijdens een persoonlijk gesprek (eventueel als gevolg van de corona-maatregelen telefonisch of via beeldbellen). Op basis van de interviews maak je van elke senior een persoonlijk portret. Deze tekstportretten vormen met een inleiding van Platform31 over het verhuisgedrag van senioren een publicatie die Platform31 in het kader van het experiment zal uitbrengen.

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar een student die het leuk vindt met (oudere) mensen in gesprek te gaan over een belangrijk moment in hun leven en dat op een treffende wijze in tekst weet vast te leggen. De taken bestaan uit:

 • Het afnemen van de interviews;
 • Het verwerken van de interviews tot een tekstportret;
 • Het maken van een fotoportret voor bij het interview.

Deze opdracht werk je uit in de periode februari tot en met april 2022.

Er is een vergoeding beschikbaar van 250 euro. Daarnaast is een onkostenvergoeding beschikbaar voor eventuele reiskosten.

Interesse?

Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 28 januari 2022. Heb je vragen of wil je solliciteren, neemt dan contact op met Marja Uijterwaal: marja.uijterwaal@platform31.nl of (06) 8281 2602.

Meer informatie over Platform31: www.platform31.nl

Openstaande vacatures bij Red Pers

Written on november 23, 2021 at 10:58, by

Wie wij zoeken

 • Een beeldredacteur / illustrator (per direct): Als illustrator voorzie je onze verhalen van passend én pakkend beeld. Je hebt een duidelijke creatieve, eigengereide stijl, maar deinst er ook niet voor terug om in samenspraak met (eind)redacteuren beeld aan te passen zodat het naadloos op een verhaal aansluit. Ook heb je eigen ideeën die je durft aan te dragen.
 • Een pr / social mediaredacteur (per direct): Als social mediaredacteur wijs je de lezer met je prikkelende teksten de weg wijst naar Red Pers-verhalen. Je bent iemand die behendig is met het beheren van diverse sociale media en het leuk vindt om mee te denken over de (online) zichtbaarheid van ons platform.
 • Een eindredacteur (per direct)Als eindredacteur neem je twee tot vier van onze schrijvende redacteuren onder je hoede. Je begeleidt hen van pitch tot publicatie, van begin tot eind in het maken van een verhaal. Je denkt mee over interessante vertelvormen bij een pitch en tilt onze verhalen naar een hoger niveau. Zodra een verhaal gereed is voor publicatie, zet je het klaar in ons CMS. Het gaat om een uitdagende functie waarbij je de spil in het productieproces bent.

Wie wij nog meer zoeken

Ook zijn we voor de schrijvende redactie op zoek naar nieuw talent om een aantal uitdagende journalistieke portefeuilles vorm te geven.

 • Een redacteur Gen-Z: Iemand die als geen ander in staat is om de leefwereld van zijn eigen generatiegenoten te duiden, maar die ook in breder perspectief kan zien. Sla jij aan op de nieuwste (digitale) trends? Denk en schrijf je graag over (bijvoorbeeld) de eet-, date- en feestcultuur van Gen-Z, maar duik je ook met volle overgave in de complexere vraagstukken die samenhangen met volwassen worden anno 2021? Solliciteer dan op deze vacature.
 • Een redacteur (hoger) onderwijs: Iemand die zich wil vastbijten in de ontwikkelingen in het Nederlandse onderwijs en daarover pakkende verhalen wil schrijven. Ben jij geïnteresseerd is in zowel de inhoud van het onderwijs, als in de mensen die er rondlopen? Sla je aan op misstanden op scholen en ben je niet vies van wat uitzoekwerk en onderzoek? Laat dan van je horen, we zijn heel benieuwd naar je ideeën.
 • Een redacteur hedendaagse religie: Iemand die geïnteresseerd is in zowel de traditionele vormen van religie, als de meer opkomende levensovertuigingen. Een redacteur die onze lezers een boeiend inkijkje weet te geven in werelden die anders misschien onbekend terrein blijven. Hoe ziet ‘geloven’ anno 2021 eruit? Dat mag je laten zien in je verhalen.

Wat wij bieden

Red Pers is al vijf jaar lang het opleidingsplatform voor journalistiek talent in Nederland. Bij ons krijg je – of je nu een journalistieke opleiding geniet of niet – de kans om je portfolio op te bouwen, je te oriënteren in de vele verschillende vormen van journalistiek, en ontwikkel je jezelf tot een zelfstandige journalist. Tientallen alumni van ons hebben reeds de weg gevonden naar gevestigde mediaredacties.

Door je aan ons te binden krijg je toegang tot ons netwerk, tot verschillende vacaturekansen – uiteenlopend van stages tot tijdelijke contracten en (terugkerende) freelanceklussen – en kom je terecht in een warm bad van talentvolle, jonge journalisten.

Red Pers is volledig vrijwillig, omdat we niet de fondsen hebben om geldelijke compensatie te verzorgen. Wel worden alle onkosten gedekt die gerelateerd zijn aan Red Pers (zoals consumpties, reiskosten en tickets voor evenementen). Ook hebben we financiële mogelijkheden voor journalistieke investeringen (zoals podcasts en videoproducties).

Belangrijke disclaimer: voorwaarde voor redacteurschap bij Red Pers is dat je aanwezig kunt zijn bij onze redactievergaderingen: één keer in de drie weken op maandagavond, in Amsterdam.

Hoe je kunt solliciteren

Verstuur het volgende naar meedoen@redpers.nl. Kijk goed wat er per functie van je verwacht wordt; incomplete sollicitaties kunnen we niet in behandeling nemen.

 • Schrijf een motivatiebrief waarin je de volgende vragen beantwoordt:
  • Wat verwacht je van je redacteurschap bij Red Pers?
  • Waar bestaat je journalistieke ambitie uit?
  • Welke journalistieke productie vind je inspirerend, en waarom?
  • Waar bestaat jouw stijl uit?
 • Stuur je curriculum vitae mee.
 • Voor beeld- en eindredacteuren: Stuur je portfolio mee. Voeg minimaal één en maximaal vier producties toe van jezelf waar je trots op bent.
 • (Ook) voor eindredacteuren: Voer een proefredactie uit op een ongeredigeerd artikel, alsof je reeds eindredacteur bent. Let op structuur, inhoud, stijl en taal, en bedenk ook een kop. We sturen het artikel dat je kunt proefredigeren naar je op zodra je bovenstaande documenten naar ons hebt opgestuurd. Je hebt dan 7 dagen om het artikel te redigeren.
 • Voor schrijvende redacteuren: Schrijf een proefartikel van maximaal 500 woorden. Dit mag geen opiniestuk, column, wetenschappelijk artikel of essay zijn. Het mag wél een nieuwsbericht zijn, hoewel we geen nieuwsberichten plaatsen op Red Pers.
 • Voor social mediaredacteuren: Stuur minstens 3 voorbeelden mee van sociale mediakanalen (die mogen journalistiek zijn, maar dat hoeft niet) die jij goed vindt en leg uit waarom.

Kom schrijven bij Nieuweplaat!

Written on november 22, 2021 at 10:09, by

Sta je altijd klaar om je mening te geven over de nieuwste muziek? Dan ben je bij Nieuweplaat op aan het juiste adres! Nieuweplaat wordt gemaakt door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers. Onze deur staat altijd open voor enthousiastelingen met een goede pen. Met jouw recensies en spots lever je direct een bijdrage.

Je kan voor ons:
– Spotten (het opmerken en een platform geven van de nieuwste singles en videoclips)
– Recenseren (het schrijven van een albumrecensie)
– Interviewen (spreekt voor zich. NB. het aanbod is hiervoor niet altijd even ruim, al mag je uiteraard ook zelf met interviews/ideeën op de proppen komen) Er staat wat ons betreft zowel geen minimum als maximum op het aantal uur dat jij in de site wilt steken. Elke bijdrage is welkom! Bij interesse mail naar kasper@nieuweplaat.nl  of WhatsApp naar 06-34989703.