Studenten aan de TU Delft hebben een prachtig, nieuw product gemaakt. In een filmpje willen we laten zien hoe dit product werkt en wat gebruikers er van vinden. Om dit in beeld te brengen, ga je 1 dagdeel filmen bij een gezin thuis in Delft. Direct daarna monteer je de opnames tot een informatief en sfeervol filmpje van 2 a 3 minuten, in de huisstijl van Lotje&co. Er is ruimte voor 1, maximaal 2 revisierondes na oplevering filmpje.
Je bent in staat met de briefing die je krijgt een goede vertaling te maken op film. Je bent nieuwsgierig en je schrikt niet terug voor de omgang van een gezin met een kind met een beperking. Dus je bent sociaal vaardig en stelt vragen aan de te filmen personen (inclusief kind). Er is een grove opzet voor script, jouw inbreng hierin is welkom. Opnames zijn overdag op 24 of 25 of 26 of 27 of 28 april. Deadline voor oplevering filmpje is 6 mei. Je filmpje wordt snel online gepubliceerd via verschillende online kanalen. Vergoeding in overleg.

Opdrachtgever

Lotje&co is dé stichting voor gezinnen met een zorgintensief kind. Stichting Lotje&co wil aan gezinsleden en naasten van zorgintensieve kinderen* laten zien welke mogelijkheden er zijn voor deze zorgintensieve kinderen, en biedt een platform moeders, vaders, broers en zussen, grootouders en andere en naasten die intensieve zorg verlenen. Met de interactieve website lotjeenco.nl, een tijdschrift (4x per jaar) en allerlei activiteiten en evenementen zijn we er voor duizenden vaders, moeders, broers, zussen en andere naasten van zorgintensieve kinderen.

*Zorgintensief: veel zorg behoevend. Een zorgintensief kind: kind met lichamelijke, verstandelijke of gedragsmatige beperking (of een combinatie daarvan) waardoor het extra zorg nodig heeft.

Iets voor jou?
Mail ovv. filmpje Delft naar maartje@lotjeenco.nl of bel 06 41695814. www.lotjeenco.nl