De VVOJ zoekt studenten die willen meewerken aan de VVOJ Trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (#LROJ17), zaterdag 8 april op de Faculteit Educatie aan de Padualaan op De Uithof (pal naast de oude SvJ).

We zoeken studenten die bij twee van de workshops willen filmen en na afloop van zo’n workshop de spreker (en eventueel een deelnemer) on camera wat vragen willen stellen. De camera wordt dan gehanteerd door door studenten van de mediaopleiding iGlow, die daarna ook het materiaal monteren. 

#LROJ17 is normaal gesproken alleen toegankelijk voor journalisten van lokale en regionale media. Als vrijwilliger krijg je toegang tot de hele dag en kun je dus zelf nog twee andere workshops naar keuze bijwonen. Natuurlijk betaal je geen entree. Nu kosten die kaartjes ook niet de wereld, maar een dag vol interessante trainingen zónder € 35 te betalen, dat is toch meegenomen. Bovendien is #LROJ17 is natuurlijk een prima dag om jouw journalistieke netwerk verder uit te bouwen. En je kunt er een volle dag uren voor schrijven. 

Belangstelling? En wel eens gewerkt met een DSRL-camera of vergelijkbare spullen? Mail of bel mij!
Tanja van Bergen
directeur VVOJ
www.vvoj.nl
T +31 6 54 318 348