Als niet-commerciële fotograaf ben ik bezig met een fotoproject over levenslang alleenstaande en dus ongehuwden mannen en vrouwen. Naast foto’s moeten interviews het verhaal achter het levenslang ongehuwd zijn schetsen.

Insteek is om een beeld te geven van hoe het was om vroeger maar ook nu niet te kiezen voor het huwelijk of samenwonen. Vroeger was niet trouwen veel minder normaal dan nu. Wat waren de redenen? Wat heeft men gemist en wat was er fijn aan? Wat vond de kerk ervan? Ging het om homo’s of lesbiennes? De nadere afbakening staat nog open in onderling overleg.

Ik heb eerder samen met een journalistiekstudent een fotoboekje gemaakt over Indonesië weigeraars; erg leuk om dat samen te doen. Zie http://www.blurb.com/b/4231542-indonesi-weigeraars.

Ben op zoek naar een iemand die samen met mij invulling wil geven aan dit project. Jij doet de tekst en ik het beeld. Voor meer informatie over mijn foto’s verwijs ik naar mijn website: http://www.lesphotos.nl/. Interesse – mail of app even met mij. Raoul Vernède (Wageningen) rvernede@hotmail.com of 06-23313023