Brinkhuis LarenVoor het nieuwe discussieprogramma Bomen op de Brink zijn wij op zoek naar medewerkers voor de redactie. Dit programma zal 1 x per 8 wkn/2mnd op zondagmiddag in het Brinkhuis in Laren (N.H.) plaatsvinden. Het eerste programma staat momenteel ingepland voor begin maart 2014. Wij zouden graag in contact komen met studenten aan de HU Journalistiek die zich kunnen vastbijten in de diverse te bespreken onderwerpen.

Mogen wij ons aan je voorstellen?  Het Hart van Laren is een prachtige plek om heel Laren te ontmoeten van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking. En het mooie is dat alle ruimtes voor iedereen beschikbaar zijn. Dus een schitterende kans om aan deel te nemen. Als sporter of muzikant maar ook als ondernemer, initiatiefnemer of ‘gewoon’ als inwoner van Laren.

BrinkhuisHet gezicht van het Hart van Laren, thuisbasis voor de bibliotheek, het restaurant, de theaterkapel en de Volksuniversiteit. Ook alle Versa welzijnsactiviteiten worden vanuit het Brinkhuis georganiseerd.

Muziekcentrum Schering & InslagDe plek waar alle muzikale activiteiten van het Hart van Laren worden georganiseerd. Door de vaste deelnemers, zoals de muziekverenigingen St Jan en MCC, accordeon vereniging Aurora en de Gooische muziekschool is er een heel divers aanbod.

Graag horen wij op korte termijn van je als je hieraan wilt meewerken, en zo de nodige redactie-ervaring kunt opdoen? Wel moeten wij aangegeven dat er weinig budget is, maar er wordt nog naar sponsoren gezocht waardoor er wellicht kans is op een kleine vergoeding.

Met vriendelijke groeten, Christien Kuysters en Conny Stoel

Brinkhuis, Brink 29 Laren Telefoon: 035 751 39 91